Τζορτζ και Σάρλοτ, πίσω από τις κουρτίνες, στα παράθυρα του παλατιού, βλέπουν κρυφά τις επιδείξεις με τα αεροπλάνα [βίντεο]

Χθες το απόγευμα η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας γιόρτασε τα 100 χρόνια της βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας, της Royal Air Force (RAF), από το μπαλκόνι των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια, συγκεντρώθηκε στον εξώστη των ανακτόρων για να απολαύσουν το σπάνιο θέαμα, στο οποίο συμμετείχαν αεριωθούμενα, ελικόπτερα και άλλα αεροσκάφη.
Η βασιλική οικογένεια παρακολουθεί το εντυπωσιακό θέαμα. Φωτοραφία: AP

Στην εκδήλωση όμως, αυτή, δεν συμμετείχαν δύο άτομα. Ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ και η αδερφή του, πριγκίπισσα Σάρλοτ (ο πρίγκιπας Λούις είναι πολύ μικρός για τέτοιες εκδηλώσεις).
Η πριγκίπισσα Σάρλοτ βγάζει την γλώσσα στον αδερφό της. Φωτογραφία: Splash News

Ωστόσο, οι παπαράτσι κατέγραψαν τα μικρότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας να παρακολουθούν την εκδήλωση από ένα παράθυρο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.
Από ένα παράθυρο παρακολούθησαν το υπερθέαμα ο Τζορτζ και η Σάρλοτ. Φωτογραφία: Splash News

Ο πρίγκιπας Τζορτζ, που είναι θαυμαστής των αεροσκαφών, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το θέαμα που παρακολουθούσε ενώ η ατίθαση πριγκίπισσα Σάρλοτ σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται να βγάζει έξω τη γλώσσα της ενώ σε μία άλλη να κάνει με το χέρι της την κίνηση ενός αεροπλάνου που απογειώνεται.
Ο Τζορτζ κοιτάζει εντυπωσιασμένος το θέαμα. Φωτογραφία: Splash News

Υπό το άγρυπνο βλέμμα των νταντάδων του, παρακολούθησαν την εκδήλωση ο Τζορτζ και η Σάρλοτ. Φωτογραφία: Splash News.


Πηγή