Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 10/07

Σήμερα Τρίτη 10/07

Κριός: προσέξτε τι λέτε, σε ποιον το λέτε, γιατί το λέτε και τον τρόπο που απευθύνεστε, γιατί είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε και πάρα πολύ δύσκολο να λυθεί η παρεξήγηση.

Ταύρος: μια ματιά στα οικονομικά σας δεν θα έβλαπτε, μια και διάφορες καταστάσεις, έκτακτες, έχουν μειώσει αισθητά τον τραπεζικό σας λογαριασμό, κάτι που θα αποκατασταθεί καθώς αναπάντεχα έσοδα έρχονται να σας αποζημιώσουν

Δίδυμοι: ο ρομαντισμός σας σήμερα μπορεί να ξεπεράσει τα εσκαμμένα και το ταίρι σας να εκπλαγεί καθώς δεν έχει συνηθίσει σε τέτοιες εκδηλώσεις πάθους, από σας.

Καρκίνος: οι σκέψεις που βασανίζουν το μυαλό σας σε σχέση με τα αισθηματικά σας, είναι πολλές και οι περισσότερες άσχημες. Θέλετε να πάρετε επιβεβαίωση και οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν. Ηρεμήστε. Εμπιστευθείτε το χρόνο. Εκείνος ξέρει καλύτερα από σας, τη δουλειά του.

Λέων: θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρεθείτε κοντά σε φίλους και γνωστούς που ίσως είχατε πολύ καιρό να ανταμώσετε. Θα περάσετε όμορφες στιγμές τώρα που η ψυχολογία σας ανεβαίνει.

Παρθένος: δεν υπάρχει ούτε ένας που να αμφισβητήσει τις ικανότητές σας. Η επιβράβευση είναι όλη δική σας με μια προαγωγή, ή μια μετάταξη, επαγγελματική, που θέλατε εδώ και καιρό.

Ζυγός: δεν σας χωράει ο τόπος. Νιώθετε ότι πνίγεστε και θέλετε αέρα να αναπνεύσετε. Η δουλειά έχει γίνει βραχνάς και το περιβάλλον σας πιέζει ασφυκτικά. Οργανώστε αποδράσεις ή διακοπές, το έχετε ανάγκη

Σκορπιός: η λίμπιντο σε ανοδική πορεία, η ερωτική διάθεση χτυπάει κόκκινα. Για τους ελεύθερους θα υπάρξουν ευκαιρίες να περάσετε καλά, ενώ για τους δεσμευμένους, ίσως τώρα, γίνεται μια επανεκκίνηση στη σχέση σας.

Τοξότης: μικροεντάσεις στη σχέση ή σε μια σας συνεργασία, μπορεί να αναστατώσει το ημερήσιο πρόγραμμα. Ευτυχώς, είναι έκτακτες και δεν κρατούν πολύ.

Αιγόκερως: τα νεύρα σας, θα έχουν αντίκτυπο στην υγεία σας, αν δεν χαλαρώσετε και δεν δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να συνέρθει από μια περίοδο μεγάλης πίεσης.

Υδροχόος: αν έχετε παιδιά, να ξέρετε ότι σήμερα θα πάρετε μεγάλη χαρά από εκείνα. Ασχοληθείτε λίγο με τις διακοπές σας, και μην διστάσετε να πάρετε την άδειά σας πιο νωρίς.

Ιχθύς: δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να ξεκουραστείτε από το σπίτι σας και τα άτομα που αποτελούν την οικογένειά σας. Αν ωστόσο επιθυμείτε αλλαγή παραστάσεων, μπορείτε να πάτε και διακοπές.

Πηγή