Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 6/07

Σήμερα Παρασκευή 6/07

Κριός: ένα καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα, ένας καινούριος έρωτας, ένας νέος φίλος, μια καινούρια συνεργασία. Η ημέρα ευνοεί τα καινούρια πράγματα και σεις είστε σε θέση να εξάγετε τα μέγιστα.

Ταύρος: αγχώνεστε από ό,τι σας συμβαίνει και δεν ξέρετε πώς να χειριστείτε διάφορες καταστάσεις, νομίζοντας ότι δεν θα τα καταφέρετε. Ο Ουρανός στο ζώδιό σας, σας μπερδεύει και βρίσκεστε σε σύγχυση. Με υπομονή θα βρείτε άκρες.

Δίδυμος: ανάμεσα σε φιλικές συντροφιές θα περάσετε τη μέρα σας, ίσως και το βραδάκι σας. Μέσα από μια φιλία, μπορεί να αναπτυχθεί και ένα δυνατό αίσθημα. Να είστε έτοιμοι για όλα.

Καρκίνος: μια νέα επαγγελματική πρόταση, κάτι εντελώς ξαφνικά, σκάει μύτη και σας αναστατώνει. Σας αποδεικνύεται όμως, περίτρανα, ότι θα πρέπει να εμπιστεύεστε λίγο περισσότερο τον εαυτό και τις δυνατότητές σας.

Λέων: πρόσωπα που ζουν μακριά σας, χρειάζονται τη βοήθειά σας και ξέρετε καλά ότι δεν μπορείτε να πείτε όχι. Μην διστάσετε να αφήσετε ακόμα και τις πιο επείγουσες υποχρεώσεις σας για να πάτε εκεί που σας χρειάζονται

Παρθένος: σε όσους πειρασμούς κι αν ενδώσετε, το συναισθηματικό σας κενό δεν θα γεμίσει. Γιατί δεν πλησιάζετε ερωτικά το ταίρι σας, καλύτερα; Πιο πολλά θα αποκομίσετε από εκεί. Όσο για τους ελεύθερους, ενδώστε άφοβα.

Ζυγός: όσο πιο δίκαιοι είστε στις συναλλαγές σας, τόσο πιο καλά θα πάνε οι συνεργασίες σας. Όσο πιο αντικειμενικοί και ειλικρινείς είστε απέναντι στις σχέσεις σας, τόσο πιο πολύ θα δένονται.

Σκορπιός: μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν προβλήματα υγείας που αγνοούσατε την ύπαρξή τους, κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, δεν κάνει κακό.

Τοξότης: είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε σφοδρά, με πάθος και ένταση; Υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι να μοιραστούν τον έρωτα μαζί σας; Αν είστε εργένηδες, είναι καλό. Αν είστε σε σχέση….σκεφθείτε το λίγο παραπάνω

Αιγόκερως: η παρουσία σας στο πατρικό σας, ή στο οικογενειακό σας περιβάλλον είναι απαραίτητη. Αναβάλετε ό,τι έχετε να κάνετε και συμπαρασταθείτε στα πρόσωπα της οικογένειάς σας.

Υδροχόος: ο τρόπος που διαχειρίζεστε τις επικοινωνίες σας, είτε με φίλους, είτε με συνεργάτες, είτε ακόμα και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι λίγο παράξενος. Σήμερα, κάποιος απ’ όλους θα σας κάνει λόγο γι αυτό.

Ιχθύς: αν δεν είστε σε θέση να συμμαζευτείτε οικονομικά, συμβουλευτείτε κάποιον που μπορεί να σας βάλει σε τάξη. Διαφορετικά, σύντομα θα βρεθείτε άφραγκοι.

Πηγή